top of page

Konforlu Bir Kamp İçin Yanınıza Alabileceğiniz 5 Ürün

Updated: Feb 22, 2019


Kamp yaparken yanınızda taşımanız gereken 10 temel ürün yazımızı henüz okumadıysanız öncelikle bu yazımıza buradan bir göz atmanızı öneririz.

Temel ürünleri tedarik ettiniz, kampa çıkabilecek bir duruma geldiniz. Yemek hazırlamadan, üşümeden geceyi geçirmeye kadar her şeye hazırsınız.

Peki kamp işini biraz daha eğlenceli bir hale getirelim mi ? :)

1. Hamak

Listemizin başında tartışmasız hamak geliyor, bunun nedenini anlamak için bu keyfi yaşamış olmak gerekiyor :) Birbirine yakın iki ağaç arasına kuracağınız hamağınızın içinde, ister kitap okuma keyfi yapın isterseniz de öğle sıcağını ağaç gölgesinin altında serin serin uyuyarak geçirin.


2. Kahve Demleme Aparatı

Eğer sizler de filtre kahve aşığıysanız ve üçü bir arada tadındaki pratik kahvelerden keyif almıyorsanız, kamp için aşağıdaki ürünlerden birini tercih edebilirsiniz.

Çelik bir kahve demleyici ya da az yer kaplama özelliği ile ön plana çıkan katlanan bir kahve filtresi...

Yanınızda öğütülmüş kahve ve kullandığınız ürüne göre filtre kahve kağıdı da taşımanız gerektiğini unutmayın :D


3. Kitap

Hamak keyfinin en güzel yanı, fonda doğanın muhteşem sesleri ve güzel bir bardak ile birlikte kitap okumak olsa gerek :)

Yani, uzun zamandır fırsat bulup okuyamadığınız o kitabı okumanın tam zamanı..


4. Powerbank/ Solar Powerbank

Tesis olmayan bir yerde kamp yapacaksanız, yanınızda götürmüş olduğunuz telefon, bluetooh speaker, fotoğraf makinesi, kamera ...vb ürünleri şarj etmek için ihtiyacınız olacak bir ürün.

Solar powerbankin diğerlerinden farkı, isminden de anlaşılacağı üzere, elektriğe ihtiyaç olmadan güneş enerjisi ile şarj ediyor olması. Böylelikle kaynağınız hiç tükenmiyor ancak çok hızlı bir şarj beklentiniz de olmasın ;)


5. Oyun Kartı

Özellikle kalabalık bir grup ile kampa gidiyor iseniz, yanınızda oyun kartı götürmek, her koşulda eğlenceli vakit geçirmek en güzel yollarından biridir :)



İşte şimdi keyifli bir kampa hazırız !!!

O zaman ne bekliyorsunuz ? :)

36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page