top of page

Artıway ile İnternette Harcama Yaparken Kazanmak Mümkün!


Birçok alışverişinizi siz de bizim gibi internet üzerinden mi yapıyorsunuz ? Peki yaptığınız harcamanın bir kısmını iade alabileceğinizi söylesem? Nasıl mı ? Hadi inceleyelim.

1) Öncelikle Artıway'e üye olmamız gerekiyor, çok kısa sürecek bu işlem için aşağıdaki logo üzerinden üye olursanız 10 TL Hoşgeldin Bonusu da kazanabilirsiniz.


Siteye girdikten sonra sağ üst kısımda yer alan Giriş Butonunun altında bulunan Ücretsiz Katıl'ı seçiyorsunuz.


Ekranda açılan sayfada doğrudan Facebook ile üye olabilir ya da mail adresinizi girip Ücretsiz Katıl butonu ile devam edebilirsiniz.


Bu iki yöntemden herhangi biri ile işleminizi tamamladıktan sonra üyeliğinizin başarılı bir şekilde sonuçlandığını göreceksiniz.


Artıway'i detaylı olarak nasıl kullanabileceğinize dair bilgilendirme ekranı karşınıza çıkacaktır. Nasıl Çalıştığını Göster diyerek, incelemenizi tavsiye ederiz. Ekranda da belirttiği gibi kayıtlı olduğun mail adresine bir onay gönderiliyor, güvenliğiniz açısından siteye kaydolduğunuzun ve mail adresinin size ait olduğunun kontrolü sağlanıyor.


2) Artıway ile ortaklığı bulunan yüzlerce alışveriş sitesinden herhangi birinde (AliExpress örneğinden ilerleyelim) alışveriş yapmaya karar verdiniz ve bonus kazanmak istiyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken şey önce Artıway sitesine girip, alışveriş yapacağınız sitenin ismine tıklayarak alışverişinize devam etmek.


Alışverişinizi tamamladıktan sonra mail adresinize aşağıdaki gibi bir bilgilendirme maili geliyor. Dilerseniz Artıway üzerinden de hangi alışverişinizden ne kadar bonus kazandığınızı görüntüleyebilir, alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.


Tüm işlem bu kadar basit. Zaten alışveriş yapacaktım, bunun bir kısmını iade alsam ne güzel olur diyorsanız çok faydalı bir site. Ayrıca her alışverişinizden ufak ufak gelen rakamlar bir alışverişinizi bedava yapma imkanı sunuyor size. Siz de vakit kaybetmeden aşağıdaki logoya tıklayarak hemen kazanmaya başlayın.


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page